Feyhan Yaşar iş hayatına 1978 yılında Yaşar Topluluğu şirketlerinden DYO’da başladı. Daha sonra Yaşar Topluluğu’nda finans ve yönetim alanlarında yönetici olarak yer aldı. Selçuk Yaşar’ın Onursal Başkan olmasından sonra 2004-2009 yılları arasında, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. Feyhan Yaşar halen Yaşar Holding ve Hedef Ziraat Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürürken Yaşar Topluluğu şirketlerinden Pınar Et, Pınar Su, Altın Yunus Çeşme, Yaşar Bilgi, Yadex International, HDF FZCO ve HADAF Foods’un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekte ve diğer Topluluk şirketlerinin yönetim kurullarında görev almaktadır. İş hayatının yanı sıra eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında toplumun gelişimine destek olan çok sayıda sivil toplum kuruluşunda aktif görev alan Feyhan Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İdare Heyeti Başkan Yardımcısı, Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi’dir. Yıllar içerisinde TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, DEİK Danimarka İş Konseyi Başkanlığı, World Economic Forum (WEF) Üyeliği ile yıllık DAVOS toplantılarına katılım göstermiştir. Halen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İçecek Sanayi Meclis Başkanı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu(DEİK) Birleşik Arap Emirlikleri İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi, EBSO Meclis Üyesi, SEV Mütevelli Heyet Üyesi, Boğaziçi Üniversitesi Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi; TÜSİAD, SETBİR ve ESİAD üyesidir. Feyhan Yaşar, İzmir Amerikan Kız Koleji’nden sonra lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlamış, yüksek lisansını da Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Anabilim dalında yapmıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir ve iki çocuk annesidir.
1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans, 1989 yılında Indiana Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamlamıştır. İş hayatına 1986 yılında Yaşar Topluluğu’nda finans sektöründe başlayan İdil Yiğitbaşı, 1990-1995 yılları arasında Sistem ve Mali Analiz Koordinatör Yardımcılığı, 1995 yılında Yaşar Gıda Grubu Koordinatörlüğü, 1997-2001 yılları arasında Yaşar Gıda Grubu Başkan Yardımcılığı ve 1 Şubat 2001 - 31 Ocak 2006 tarihleri arasında Yaşar Gıda Grubu Süt ve Süt Ürünlerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Topluluk şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir. 2003-2009 yılları arasında Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili, 2009-2015 yılları arasında Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. İdil Yiğitbaşı Nisan 2015 tarihinden bu yana Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Hedef Ziraat Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Pınar Süt ve Viking Kağıt şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yaşar Topluluğu şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. İdil Yiğitbaşı, Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Pınar Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) Yönetim Kurulu Üyesi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) , Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (SETBİR), Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD), Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Danışma Kurulu, Reklamverenler Derneği (RVD) ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) üyesidir.
1963 yılında İstanbul’da doğan Dilek Yardım lise öğrenimini Sankt Georg Avusturya Lisesi’nde tamamlamış ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme lisans, Manchester Business School ve University of Bangor ortak programından da MBA derecesi almıştır. Kariyerine 1988 yılında İnterbank’ta Sektör ve Kredi Analizi Uzmanı olarak başlamış ve 2 yıl boyunca aynı pozisyonda çalışarak kredi tahsis ve pazarlama konularında tecrübe kazanmıştır. Dilek Yardım, 1990-1999 yılları arasında Bankers Trust Proje Finansmanı ve Kurumsal Bankacılık bölümlerinde müşteri ilişki yönetimi, kredi raporu hazırlanması ve sunulması, ticaretin finansmanı ile ilgili ürünlerin pazarlanması gibi kurumsal bankacılığın ana konularında çalışmış, Yap-İşlet-Devret yöntemi kullanılan ilk enerji projelerinin finansmanında, gelecekte doğacak alacakları menkul kıymetleştirilerek orta vadeli finansman temini gibi bir çok yeniliğin içerisinde bulunmuştur. 1999-2001 yılları arasında Deutsche Bank Kurumsal Finansman Genel Müdür Yardımcılığı ve 2001-2007 yılları arasında ise Deutsche Bank Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir. Dilek Yardım, 2007-2012 yılları arasında Credit Agricole CIB Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği, 2012-2016 yılları arasında Standard Chartered Bank Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış aynı zamanda bankanın Avrupa Bölgesi danışma kurulunda yer yapmıştır. 2017 yılında kurduğu danışmanlık şirketi üzerinden ağırlıklı olarak uluslararası şirketlere stratejik danışmanlık hizmetleri veren Yardım, 2018 yılından bu yana ise Çimsa ve Afyon Çimento ve Enerjisa Enerji şirketlerinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi’dir. Halen Commerz Real Investmentgesellschaft’ın temsilcisi olarak Forum Bornova Alış Veriş Merkezinin şube müdürlüğü görevini sürdüren Dilek Yardım, 2001 - 2016 yılları arasında TÜSİAD muhtelif Çalışma Grubu Başkanlıkları, 2001 yılında üye olduğu YASED’de ise 2007 – 2012 yılları arasında üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, ayrıca 2012 – 2016 yılları arasında DEİK Türk-İngiliz İş Konseyi üyeliği yapmıştır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.
Arif Nuri Bulut, 1972 yılında orta öğrenimini Saint Joseph Lisesi’nde tamamladı. 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makina Fakültesi Genel Makina bölümünden mezun oldu. 1979 yılında İTÜ Mühendislik Mimarlık Lisans Sonrası (MMLS) programında yüksek lisansını ve 1995 yılında da Koç Üniversitesi’nde Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. 1978-1979 yıllarında Tokar A.Ş.’de Proje Mühendisi olarak iş hayatına başladı. 1981 yılında İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de Üretim Müdürü olarak işe başlayan Bulut, 1986 yılında Projeler Müdürü, 1992 yılında Mühendislik Müdürü olarak görev yaptı. 1996 yılında Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak ve 2002 yılında Genel Müdür olarak atanan Bulut, 2002 – 2017 yılları arasında Genel Müdürlük görevini sürdürdü. 2017 - 2019 yılları arasında Saint-Gobain Türkiye Direktörü olarak görev yaptı. 2005 – 2007 yılları arasında İzoder Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Bulut, 2009 yılından beri İzoder Başkanlar Kurulu Üyesidir. 2011-2019 yılları arası İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Halen ANB Yönetim Danışmanlığı’nda çalışmakta olup, Türk Traktör ve Ziraat Makinaları A.Ş. ve Altın Yunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş.’nin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi’dir.
Yükseköğrenimine İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği’nin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Uluslararası İşletmecilik yüksek lisans programı ile devam etmiştir. İş hayatına 1989 yılında Koç Holding Planlama Koordinatörlüğü’nde Yetiştirme Elemanı olarak başlamasının ardından Uzman, Müdür ve Koordinatörlük görevlerini üstlenmiştir. Ocak 2004’te Koç Holding Stratejik Planlama Grubu Başkan Vekili olarak görevlendirilen Haşimoğlu, Mayıs 2004-Nisan 2011 arasında Koç Holding Stratejik Planlama Başkanı olarak görevine devam etmiştir. Nisan 2011’den bu yana Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Koç Topluluğu’nun çeşitli şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri ile birlikte TÜSİAD, Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Üyelikleri ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ile Hisar Eğitim Vakfı (HEV) Mütevelli Heyeti Üyeliği bulunmaktadır. İbrahim Taner Haşimoğlu, Altın Yunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi’dir.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümü’nden 1977 yılında mezun olan Yılmaz Gökoğlu, 1978- 1982 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak çalışmasının ardından 1983 yılında Yaşar Topluluğu’na katıldı. Toplulukta mali işler ve denetim alanları ağırlıklı olmak üzere çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Yılmaz Gökoğlu, Nisan 2007 tarihinde Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Yaşar Holding’de Yönetim Kurulları Genel Sekreterliği görevini de yürüten Yılmaz Gökoğlu, Topluluk bünyesinde bulunan şirketlerde de Yönetim Kurulu Üyesi ve Komite Üyesi olarak görev almakta olup Bağımsız Denetçi ve Yeminli Mali Müşavirlik lisanslarına da sahiptir.
1983 yılında Sayıştay Başkanlığı’nda Denetçi Yardımcısı olarak iş hayatına başlayan Mehmet AKTAŞ, 1984 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’na katılmış ve 1994 yılında Maliye Bakanlığı Baş Hesap Uzmanlığı’na atanmıştır. Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Danışmanlığı görevinde bulunmuş, 1995 yılında devletteki görevlerinden ayrılarak Başkanlık Danışmanı olarak Yaşar Topluluğu’na katılmıştır. Topluluk bünyesinde üst yönetimde çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra, 2000 yılında Stratejik Planlama, Bütçe ve Kurumsal Finansman Başkan Yardımcılığı pozisyonuna atanmıştır. 2007 yılı Temmuz ayında Yaşar Holding İcra Başkanı (CEO) olarak atanan Mehmet AKTAŞ, 2009 yılı Mayıs ayından itibaren Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Başkanı (CEO) olarak görevini sürdürmektedir. Mehmet AKTAŞ, Yaşar Topluluğu bünyesindeki şirketlerin ve Hesap Uzmanları Vakfı’nın yönetim kurulunda görev almakta olup, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi’dir. 2017 yılından bu yana TÜSİAD’da Gıda Çalışma Grubu Başkanlığı’nı sürdürmekte, TÜSİAD, ESİAD, KOTEDER, Mülkiyeliler Birliği ve TÜRMOB üyelikleri ile ekonomi dünyasının sivil toplum faaliyetlerinde aktif olarak bulunmaktadır. Ayrıca, Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi ruhsatına sahiptir. Mehmet AKTAŞ, 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuş, 1992 yılında ABD’de Vanderbilt Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde yüksek lisans çalışmasını tamamlamış ve 2003 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden finans alanında doktora derecesi almıştır.